Algemene informatie

Organisatie


F.S. The Reds bestaat uit afdelingen, met elk een afzonderlijk bestuur. Een afvaardiging van elk bestuur zit in het hoofdbestuur. Hieronder vind je het organigram:

F.S. The Reds

Bestaat uit 2 afdelingen

Afdelingsbestuur Oud-Turnhout

Afdelingsbestuur Herentals

Luc Melis

Bart Sprengers

Luc Baelus

Nick Moons

Jan Storms

Tim Vervoort

Erwin Dockx

Kevin Bogaerts

Iris Verschueren

Kenny Van Elven

Rob Van Vugt

Tony Witvrouwen

Dirk Kennis

Official Fanclub

Sinds het ontstaan van F.S. The Reds zijn wij aangesloten bij de vzw La Famille Des Rouches. Deze vzw omvat een aantal mensen van Standard de Liège en een aantal vertegenwoordigers van de officiële supportersclubs van Standard de Liège.


F.S. The Reds is dus een officiële supportersclub, erkend door Standard de Liège. Dit maakt dat wij als fanclub heel wat voordelen kunnen geven naar onze leden. bvb: korting op een abonnement, 10% korting in de clubshop voor de abonneehouder.


En dit maakt dat wij ook de medewerking krijgen van Standard de Liège als wij iets organiseren voor onze leden. bvb: Ledenfeest, ...


Werking van de club

Het belangrijkste is dat u naar de wedstrijden kan gaan kijken van Standard. Indien u wil zorgen wij voor uw tickets, abbonement, verplaatsing en dat alles zonder da tu zich zorgen hoeft te maken over parkeergelegenheid en veiligheid rond het stadion.


In onze bussen mag plezier gemaakt worden, maar er gelden natuurlijk belangrijke regels. Mensen met slechte bedoelingen zijn bij ons dus niet echt welkom.


Onze bussen zijn er voor iedere echte supporter die alleen of met zijn gezin naar het voetbal wil. Daarom zijn vrouwen en kinderen altijd welkom, wij zijn een club waar vrienden en familiale sfeer vooraanstaan.


Intern reglement voor de bus:
Sinds 14 september 2018 beschikt afdeling Oud-Turnhout over een intern reglement voor op de bus. Dit voor alle busritten die door afdeling Oud-Turnhout worden georganiseerd. Het intern reglement kan je hier downloaden en lezen.


Lid worden

Dat kan. U schrijft u in bij onze club en betaalt lidgeld om tot onze club toe te treden.

U kan dit doen door een e-mail te sturen of via één van onze bestuursleden.


Op regelmatige basis vind je op onze website belangrijke info, dus hou onze website goed in te gaten.
Vroeger hadden we ook een ledenblad op papier, maar door de digitalisatie en het door het regelmatig aanpassen van de kalender is een papieren versie meteen out-of-date op het moment van verschijning.

Tarieven

We geven je graag een overzicht van de gehandteerde tarieven voor dit voebalseizoen.

Lidgeld

€ 15,00

Busrit

Volwassenen

- 18 jaar

€ 15 ,00

€ 8,00

Busabonnement

Volwassenen

- 16 jaar

€ 180,00

€ 100,00

Clublokalen

Onze fanclub heeft 5 clublokalen waar er opstapplaatsen zijn voor de busritten. Hieronder vind je een overzicht:


Bij de thuiswedstrijden is er een stopplaats in alle clublokalen. Bij de uitwedstrijden vallen Emblem en Herentals als stopplaats weg.

Locatie

Café

Adres

Oud-Turnhout

Breughel

Steenweg op Ravels 8

Kasterlee

De Pit

Binnenpad 2

Emblem

Tramstatie

Liersesteenweg 3

Herentals

Molekens

Acacialaan 6

Eindhout

Lambeir

Eindhoutdorp 20

Ontstaan

F.S. The Reds is ontstaan uit de fusie van The Reds (Lier) en F.S. 2000 uit Oud-Turnhout en dit in juni 2004.


The Reds bestond reeds vanaf 1995 en F.S. 2000 vanaf 2000. Maar al bij de oprichting van F.S. 2000 was er een nauwe samenwerking. Zo legden beiden fanclubs een bus in naar de thuiswedstrijden en werd er een gezamelijke bus ingelegd bij de uitwedstrijden. Na de fusie is dit ook zo gebleven.


In januari 2007 besloten enkele vrienden uit Herentals en Paal om de handen in elkaar te slaan en een supportersclub op te richten. Via de vzw La Famille Des Rouches kwamen zij in contact met de reeds bestaande supportersclub FS The Reds.


Na enkele malen bij elkaar gezeten te hebben bleek dat zowel de nieuwe fanclub uit Herentals als FS The Reds op dezelfde golflengte zaten. Daarna werd een akkoord gevonden voor een samenwerking en werd Herentals een nieuwe afdeling binnen de FS The Reds-familie.


Ook zij zijn ingestapt in de reeds bestaande busregeling van FS The Reds. Dit wil zeggen dat ze bij thuiswedstrijden een eigen bus inleggen en bij uitwedstrijden samenwerken met afdelingen Oud-Turnhout en Eindhout.


Ondertussen zijn de afdelingen Eindhout en Herentals samengesmolten en hebben we binnen F.S. The Reds 2 afdelingen.